Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Πανεύκολο τρουφάτο παστάκι ψυγείου

mitsa

Υλικά

  • 200 ml σοκολατούχο γάλα

  • 200 γρ τυρί κρέμα

  • 50 γρ άχνη ζάχαρη

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 100 γρ πτι μπερ

  • 28 σαβαγιάρ

  • 100 γρ μαργαρίνη

  • 75 γρ τρούφα σοκολάτας

Οδηγίες

1
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
2
Ομογενοποιούμε το τυρί κρέμα με την άχνη ζάχαρη.
3
Ενσωματώνουμε την μαργαρίνη που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
4
Ενώνουμε τα δύο μείγματα με απαλές κινήσεις.
5
Προσθέτουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα, την τρούφα και ανακατεύουμε καλά.
6
Κάνουμε μία στρώση από σαβαγιάρ, που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα, σε φόρμα 30×20 cm με αντικολλητικό χαρτί.
7
Απλώνουμε την γέμιση και καλύπτουμε με σαβαγιάρ που έχουμε βουτήξει στο σοκολατούχο γάλα.
8
Προαιρετικά καλύπτουμε με μους σοκολάτας.
9
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.