Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε την χωριάτικη σπιτική σάλτσα , την μπύρα, το λάδι, την ρίγανη, την σκόνη λαχανικών, την πάπρικα και το πιπέρι.
  2. Βουτάμε τα μπούτια που τα έχουμε κόψει στην μέση.
  3. Τα βάζουμε για τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο.
  4. Σε ένα βαθί ταψί κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες.
  5. Τις περιχύβουμε με την χωριάτικη σπιτική σάλτσα, ρίγανη, θυμάρι, το νερό, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  6. Τοποθετούμε μία σχάρα πάνω στο ταψί και βάζουμε τα μπούτια που προαιρετικά τα έχουμε περάσει σε ξυλάκια.
  7. Στον πελτέ ντομάτας ρίχνουμε λίγο από την μαρινάδα και ανακατεύουμε.
  8. Περιχύνουμε με την υπόλοιπη τα μπουτάκια και τα αλήφουμε με τον πελτέ.
  9. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις.
  10. Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη και αφήνουμε να ψηθούν.