Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Την απλώνουμε σε μεγάλο ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
  4. Την απλώνουμε σε φόρμα 38×20 εκατοστά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
  5. Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη το κακάο και το νισεστέ σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  6. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το βούτυρο.
  7. Πάνω από το κρύο παντεσπάνι απλώνουμε την μισή χλιαρή κρέμα.
  8. Κάνουμε μία στρώση από μπισκότα και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
  9. Σκεπάζουμε με μπισκότα.
  10. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την σοκολάτα και από πάνω ρίχνουμε την καυτή κρέμα γάλακτος.
  11. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
  12. Την απλώνουμε πάνω από το γλυκό και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες πριν σερβίρουμε.