Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Σούπα

mitsa

Υλικά

  • 700 γρ μοσχαράκι

  • 3 πατάτες

  • 1 κρεμμύδι

  • 3 καρότα

  • 1 κόκκινη πιπεριά

  • 100 ml σάλτσα

  • Μπούκοβο-Πάπρικα

  • Σέλινο

  • 3 δαφνόφυλλα

Οδηγίες

1
Κόβουμε το μοσχαράκι σε μπουκιές (χρησιμοποιούμε σπάλα ή ποντίκι).
2
Το βάζουμε σε κατσαρόλα, το σκεπάζουμε με νερό, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, δαφνόφυλλα και βράζουμε για 2-3 ώρες.
3
Όταν μαλακώσει κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πατάτες, τα καρότα, την πιπεριά, την σάλτσα ντομάτας, πάπρικα, μπούκοβο, ¼
4
ματσάκι μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και βάζουμε για 20-30 λεπτά.