Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε ένα σκεύος βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, την μαγιά, το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  3. Όταν γίνει χυλός βάζουμε λίγο αλάτι και ενσωματώνουμε λίγο λίγο το υπόλοιπο αλεύρι να γίνουν ζύμη.
  4. Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  5. Αναμειγνύουμε το τυρί κρέμα με τα αλλαντικά και την ψιλοκομμένη πιπεριά.
  6. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε λαδωμένη επιφάνεια σε ορθογώνιο φύλλο.
  7. Το χωρίζουμε σε 3 λωρίδες και απλώνουμε γέμιση από την μία άκρη ως την άλλη.
  8. Τυλίγουμε σε ρολά και τα τοποθετούμε κυκλικά σε ταψί 34 εκατοστών.
  9. Δουλεύουμε τον κρόκο μαζί με λίγο λάδι και αλείφουμε την ζύμη.
  10. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.