Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Τα πιο γευστικά και γρήγορα σοκολατάκια ferrero rocher

mitsa
servings
20

Υλικά

  • 400 γρ σοκολάτα γάλακτος

  • 75 γρ αλεσμένα φουντούκια

  • 200 ml κρέμα γάλακτος

  • 2 χωνάκια παγωτού

  • 200 γρ κουβερτούρα

  • Φουντούκια

Οδηγίες

1
Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα γάλακτος.
2
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να βράσει.
3
Ρίχνουμε την καυτή κρέμα γάλακτος στην σοκολάτα και ανακατεύουμε να λιώσει.
4
Ενσωματώνουμε τα αλεσμένα φουντούκια, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες.
5
Θρυμματίζουμε τα χωνάκια παγωτού και τα αναμειγνύουμε με λίγα αλεσμένα φουντούκια.
6
Πλάθουμε την σοκολάτα σε μπαλάκια και στον κέντρο βάζουμε ένα ολόκληρο φουντούκι.
7
Καλύπτουμε με το μείγμα από χωνάκι και φουντούκι.
8
Τα περνάμε από την λιωμένη κουβερτούρα και τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
9
Σερβίρουμε όταν η σοκολάτα έχει σταθεροποιηθεί.