Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τα πιο γευστικά και γρήγορα σοκολατάκια ferrero rocher
mitsa
Υλικά
400 γρ σοκολάτα γάλακτος
75 γρ αλεσμένα φουντούκια
200 ml κρέμα γάλακτος
2 χωνάκια παγωτού
200 γρ κουβερτούρα
Φουντούκια
Οδηγίες
1
Ψιλοκόβουμε την σοκολάτα γάλακτος.
2
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να βράσει.
3
Ρίχνουμε την καυτή κρέμα γάλακτος στην σοκολάτα και ανακατεύουμε να λιώσει.
4
Ενσωματώνουμε τα αλεσμένα φουντούκια, καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες.
5
Θρυμματίζουμε τα χωνάκια παγωτού και τα αναμειγνύουμε με λίγα αλεσμένα φουντούκια.
6
Πλάθουμε την σοκολάτα σε μπαλάκια και στον κέντρο βάζουμε ένα ολόκληρο φουντούκι.
7
Καλύπτουμε με το μείγμα από χωνάκι και φουντούκι.
8
Τα περνάμε από την λιωμένη κουβερτούρα και τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
9
Σερβίρουμε όταν η σοκολάτα έχει σταθεροποιηθεί.