Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε 2 αυγά με το λάδι.
  2. Ενσωματώνουμε το σιμιγδάλι, το μπέικιν και το γιαούρτι.
  3. Κρατάμε λίγο από το μείγμα (2-3 κουταλιές).
  4. Στην σπασμένη φέτα βάζουμε 2 αυγά, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  5. Λαδώνουμε ταψί με μέγεθος περίπου το μήκος των φύλλων μας (να χωράν όταν τα κάνουμε ρολά).
  6. Παίρνουμε 2 φύλλα και απλώνουμε από μείγμα με το γιαούρτι.
  7. Σκεπάζουμε με ένα φύλλο και κάνουμε ακόμα μία στρώση από το μείγμα.
  8. Καλύπτουμε με ένα φύλλο και στην μία άκρη απλώνουμε το 1/4 από την φέτα.
  9. Τυλίγουμε σε ρολό και το τοποθετούμε στο ταψί.
  10. Κάνουμε συνολικά 4 ρολά.
  11. Στο μείγμα που έχουμε κρατήσει βάζουμε λίγο γάλα και αλείφουμε τα ρολά.
  12. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
  13. Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο σκεπάζουμε για 5-10 λεπτά με μία πετσέτα.