Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Θρεπτική και εύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο
mitsa
Υλικά
4 αυγά
1 κουταλάκι αλάτι
200 γρ γιαούρτι
200 ml γάλα
100 ml λάδι
300 γρ καλαμποκάλευρο
1 μπέικιν
Ρίγανη
250 γρ φέτα
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε τα αυγά με το αλάτι, το λάδι, το γάλα, το στραγγιστό γιαούρτι και το μπέικιν.
2
Αρωματίζουμε με ρίγανη και ενσωματώνουμε το καλαμποκάλευρο.
3
Βάζουμε περίπου την μισή φέτα και αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί 35x23 εκατοστά.
4
Απλώνουμε την υπόλοιπη φέτα και σουσάμι.
5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.