Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τρουφάκια κατσαρόλας που θα σας ξετρελάνουν
mitsa
Υλικά
1 πτι μπερ
1 ζαχαρούχο γάλα
125 γρ κουβερτούρα
250 γρ βούτυρο
50 γρ κακάο
50 ml κονιάκ
Τρούφα σοκολάτας
2 βανίλιες
Οδηγίες
1
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο, το ζαχαρούχο γάλα, την κουβερτούρα, το κακάο και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να βράσουν.
2
Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με κονιάκ και τις βανίλιες.
3
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και απλώνουμε το μείγμα με το κακάο.
4
Ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε με μεμβράνη.
5
Αφήνουμε για 6 ώρες στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί.
6
Όταν είναι έτοιμα πλάθουμε σε τρουφάκια και τα περνάμε από από τρούφα σοκολάτας.