Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τυροπιτάκια σε 5 λεπτά
mitsa
Υλικά
130 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
200 ml γάλα
100 γρ φέτα
3 αυγά
30 ml λάδι
10 γρ μπέικιν
Ρίγανη-Θυμάρι
Λίγο αλάτι
Γραβιέρα
Πιπέρι
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε τα αυγά με λίγο αλάτι.
2
Ενσωματώνουμε το λάδι (30 ml ή 2 κουταλιές) και το γάλα.
3
Βάζουμε πιπέρι, το αλεύρι, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
4
Αρωματίζουμε με ρίγανη, θυμάρι και ενσωματώνουμε την σπασμένη φέτα.
5
Λαδώνουμε τα φορμάκια για κέικ-μάφιν.
6
Χωρίζουμε το μείγμα (10-12 φορμάκια) και προσέχουμε να μην τα γεμίσουμε μέχρι πάνω γιατί θα φουσκώσουν.
7
Τοποθετούμε τριμμένη γραβιέρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
8
Προαιρετικά τα στολίζουμε με γιαούρτι.