Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Θρεπτική σαλάτα χωρίς μαγιονέζα
mitsa
Υλικά
100 ml ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 πορτοκάλι
150 γρ μουστάρδα
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
Κόκκινη πιπεριά
10 ντοματίνια
4 αυγά
1-2 καρότα
3-4 πατάτες
1 μικρό καλαμπόκι
50 γρ γραβιέρα
Ρόδι
Οδηγίες
1
Με το ραβδομπλέντερ χτυπάμε το λάδι με τον χυμό λεμινιού, τον χυμό πορτοκαλιού και την μουστάρδα.
2
Αρωματίζουμε την σως με ρίγανη και θυμάρι.
3
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά, τα ντοματίνια στην μέση (ή μία ντομάτα σε κομμάτια), και τα βρασμένα αυγά.
4
Περνάμε από το χοντρό τρίφτη τα καρότα.
5
Αναμειγνύουμε τις βρασμένες πατάτες που έχουμε κόψει σε κομμάτια με το καλαμπόκι, τα αυγά, την πιπερια, τα ντοματίνια, το καρότο , την τριμμένη γραβιέρα και την σως.
6
Προαιρετικά σερβίρουμε με τριμμένη γραβιέρα και ρόδι.