Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τηγανιά κοτόπουλο με λαχανικά
mitsa
Υλικά
1 κιλό μπούτι κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
Πολύχρωμες πιπεριές
Μανιτάρια
300 ml λευκό κρασί
3 κουταλιές σάλτσα
1 κουταλιά μουστάρδα
Κεφαλοτύρι
Ρίγανη-Θυμάρι
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κοτόπουλο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
2
Προσθέτουμε την ρίγανη, το θυμάρι, την μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, την σάλτσα, το κρασί και ελαιόλαδο.
3
Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
4
Προσέχουμε το εσωτερικό από το κοτόπουλο να μην είναι ωμό.
5
Όσο είναι καυτό πασπαλίζουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι και σερβίρουμε.