Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Τηγανιά κοτόπουλο με λαχανικά

mitsa

Υλικά

  • 1 κιλό μπούτι κοτόπουλο

  • 1 κρεμμύδι

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • Μανιτάρια

  • 300 ml λευκό κρασί

  • 3 κουταλιές σάλτσα

  • 1 κουταλιά μουστάρδα

  • Κεφαλοτύρι

  • Ρίγανη-Θυμάρι

  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

1
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κοτόπουλο μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε.
2
Προσθέτουμε την ρίγανη, το θυμάρι, την μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, την σάλτσα, το κρασί και ελαιόλαδο.
3
Ανακατεύουμε καλά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
4
Προσέχουμε το εσωτερικό από το κοτόπουλο να μην είναι ωμό.
5
Όσο είναι καυτό πασπαλίζουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι και σερβίρουμε.