Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Το φαγητό που θα κάνετε συνέχεια
mitsa
Υλικά
2 πατάτες
Λίγο κρεμμύδι
Λίγο μαϊντανό
4 αυγά
Αλάτι-Πιπέρι
100 γρ φέτα
Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)
Χαβιάρι φιλετοπιπεριάς (foodaholics.shop)
Ελαιόλαδο
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τις πατάτες.
2
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
3
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
4
Προσθέτουμε την σπασμένη φέτα, το μαϊντανό, το κρεμμύδι, ρίγανη, θυμάρι, χαβιάρι φιλετοπιπεριάς και ανακατεύουμε.
5
Δίνουμε χρώμα στις πατάτες και από τις δύο πλευρές.
6
Ρίχνουμε το μείγμα, μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και όταν πάρει χρώμα από την μία πλευρά γυρίζουμε από την άλλη.
7
Πασπαλίζουμε με τρμμένο κίτρινο τυρί, σκεπάζουμε με καπάκι και αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα από κάτω.