Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αλμυρά

Το φαγητό που θα κάνετε συνέχεια

1 Mins read

Το φαγητό που θα κάνετε συνέχεια

mitsa

Υλικά

  • 2 πατάτες

  • Λίγο κρεμμύδι

  • Λίγο μαϊντανό

  • 4 αυγά

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • 100 γρ φέτα

  • Ρίγανη-Θυμάρι (foodaholics.shop)

  • Χαβιάρι φιλετοπιπεριάς (foodaholics.shop)

  • Ελαιόλαδο

  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

1
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε φέτες τις πατάτες.
2
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
3
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
4
Προσθέτουμε την σπασμένη φέτα, το μαϊντανό, το κρεμμύδι, ρίγανη, θυμάρι, χαβιάρι φιλετοπιπεριάς και ανακατεύουμε.
5
Δίνουμε χρώμα στις πατάτες και από τις δύο πλευρές.
6
Ρίχνουμε το μείγμα, μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και όταν πάρει χρώμα από την μία πλευρά γυρίζουμε από την άλλη.
7
Πασπαλίζουμε με τρμμένο κίτρινο τυρί, σκεπάζουμε με καπάκι και αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα από κάτω.