Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Τραγανά αλμυρά κουλουράκια
mitsa
Υλικά
200 ml γάλα
250 ml σπορέλαιο
100 ml λευκό κρασί
Αλάτι-Πιπέρι
Ρίγανη-Θυμάρι
Πάπρικα
650-700 γρ αλεύρι γ.ο.χ
1 μπέικιν
Κεφαλοτύρι
Οδηγίες
1
Αναμειγνύουμε το γάλα, το λάδι και το κρασί.
2
Αρωματίζουμε με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και πάπρικα.
3
Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν.
4
Δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
5
Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε σε κορδόνια.
6
Δίνουμε σχήμα από κουλουράκι και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
8
Απλώνουμε τριμμένο κεφαλοτύρι πάνω στα κουλουράκια και συνεχίζουμε το ψήσημο μέχρι να πάρουν χρώμα.