Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Υπέροχο νηστίσιμο μυρμηγκάτο χωρίς μίξερ
mitsa
Υλικά
250 γρ ζάχαρη
200 ml λάδι
200 ml φυτικό γάλα
200 ml χυμό πορτοκαλιού
2 βανίλιες
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
400 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
10 γρ μπέικιν
Λίγο αλάτι
100 γρ τρούφα
Νηστίσιμη πραλίνα
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε τη ζάχαρη με το λάδι να ασπρίσουν.
2
Προσθέτουμε το φυτικό γάλα (εμείς βάλαμε ρυζιού), την χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
3
Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το ξύσμα.
4
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε να γίνουν χυλός.
5
Ενσωματώνουμε την τρούφα σοκολάτας.
6
Τον απλώνουμε σε βουτυρωμένο (με μαργαρίνη ή λάδι) και αλεύρωμένο ταψί 34 εκατοστών (foodaholics.shop).
7
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.
8
Όταν κρυώσει απλώνουμε νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού ή νηστίσιμη buono (foodaholics.shop) και σερβίρουμε.