Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πολύ απλή τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα μουστάρδας
mitsa
Υλικά
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
250 ml λευκό κρασί
3 κουταλιές μουστάρδα
Ρίγανη-Θυμάρι
Αλάτι-Πιπέρι
Οδηγίες
1
Σοτάρουμε το κοτόπουλο σε καυτό ελαιόλαδο.
2
Όταν ροδίσει προσθέτουμε το κρασί και αφήνουμε για 5 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
3
Αρωματίζουμε με ρίγανη, θυμάρι, την μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε μέχρι η σάλτσα να πήξει.