Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Εύκολο μιλφέιγ χωρίς ζάχαρη
mitsa
Υλικά
1 λίτρο γάλα
60 γρ νισεστέ
40 γρ αλεύρι
2 κρόκους
100 γρ στέβια (1:2)
3 βανίλιες
50 γρ βούτυρο
2 πακέτα κράκερς χωρίς ζάχαρη
200 ml κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
1
Στο γάλα ενσωματώνουμε το νισεστέ, το αλεύρι, τους κρόκους.
2
Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε την στέβια.
3
Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
4
Όταν είναι έτοιμη την αρωματίζουμε με τις βανίλιες και το βούτυρο.
5
Κάνουμε μία στρώση από κράκερς σε ταψί 35×23 εκατοστά.
6
Απλώνουμε την μισή ζεστή κρέμα και σκεπάζουμε με κράκρες.
7
Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και καλύπτουμε με μεμβράνη.
8
Βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
9
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί.
10
Την απλώνουμε πάνω από το γλυκό και διακοσμούμε με σπασμένα κράκερς.