Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Με μόνο 5 υλικά υπέροχο γλυκό ψυγείου κατάλληλο για όλες τις γιορτές
mitsa
Υλικά
200 γρ κουβερτούρα
200 ml κρέμα γάλακτος
3 παντεσπάνια σοκολάτας
Γάλα
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
200 γρ κουβερτούρα
100 ml γάλα
Οδηγίες
1
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί.
2
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλκτος να γίνει σαντιγί.
3
Ενσωματώνουμε την χλιαρή σοκολάτα.
4
Τοποθετούμε ένα παντεσπάνι ως βάση και την ραντίζουμε με γάλα.
5
Εμείς χρισιμοποιήσαμε έτοιμα παντεσπάνια, αλλά μπορείτε να κάνεται το δικό σας.
6
Απλώνουμε το μισό καραμελωμένο ζαχαρούχο και από πάνω την μισή μους σοκολάτας.
7
Καλύπτουμε με ακόμα ένα παντεσπάνι και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία με το γάλα, το καραμελωμένο ζαχαρούχο και την μους.
8
Βάζουμε το τελευταίο παντεσπάνι και αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
9
Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το γάλα σε μπεν μαρί.
10
Καλύπτουμε το γλυκό μας με την χλιαρή σοκολάτα και βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
11
Προαιρετικά διακοσμούμε με νιφάδες λευκής σοκολάτας.