Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο και χωρίς μίξερ
mitsa
Υλικά
3 αυγά
100 γρ ζάχαρη
1 ζαχαρούχο γάλα
100 γρ βούτυρο
700 ml γάλα
200 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
2 βανίλιες
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
2
Ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα.
3
Βάζουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύουμε καλά.
4
Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, τις βανίλιες και δουλεύουμε.
5
Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 35×23 εκατοστά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να ροδίσει.
6
Προαιρετικά σερβίρουμε με κανέλα.