Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Γρήγορες τυρομπουκιές με 4 τυρία
mitsa
Υλικά
5 αυγά
400 ml γάλα
300 ml σπορέλαιο
10 γρ ζάχαρη
150 γρ κασέρι
150 γρ κεφαλοτύρι
200 γρ φέτα
500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Μοτσαρέλα
Οδηγίες
1
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το λάδι.
2
Προσθέτουμε την ζάχαρη, το τριμμένο κασέρι, το τριμμένο κεφαλοτύρι, την σπασμένη φέτα και δουλεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε το αλεύρι να γίνει το μέιγμα σφηχτός χυλός.
4
Σε φορμακια για muffen βάζουμε χαρτάκια ή αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε 2-3 κουταλιές από το μείγμα.
5
Προσέχουμε να μην βάλουμε μείγμα μέχρι πάνω γιατί θα φουσκώσει και μπορεί να ξεχειλίσει.
6
Βάζουμε τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.