Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Γρήγορες τυρομπουκιές με 4 τυρία

mitsa

Υλικά

  • 5 αυγά

  • 400 ml γάλα

  • 300 ml σπορέλαιο

  • 10 γρ ζάχαρη

  • 150 γρ κασέρι

  • 150 γρ κεφαλοτύρι

  • 200 γρ φέτα

  • 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

  • Μοτσαρέλα

Οδηγίες

1
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το λάδι.
2
Προσθέτουμε την ζάχαρη, το τριμμένο κασέρι, το τριμμένο κεφαλοτύρι, την σπασμένη φέτα και δουλεύουμε.
3
Ενσωματώνουμε το αλεύρι να γίνει το μέιγμα σφηχτός χυλός.
4
Σε φορμακια για muffen βάζουμε χαρτάκια ή αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε 2-3 κουταλιές από το μείγμα.
5
Προσέχουμε να μην βάλουμε μείγμα μέχρι πάνω γιατί θα φουσκώσει και μπορεί να ξεχειλίσει.
6
Βάζουμε τριμμένη μοτσαρέλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.