Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Μπουγιουρντί του λεπτού χωρίς φούρνο, στην τοστιέρα
mitsa
Υλικά
1/2 κόκκινη & 1/2 πράσινη πιπεριά
1 ντομάτα ή 10 ντοματίνια
400 γρ φέτα
50 γρ κίτρινο τυρί
Ρίγανη
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πιπεριές και τα ντοματίνια.
2
Παίρνουμε αλουμινόχαρτο, αντικολλητικό χαρτί και πανω βάζουμε όλα τα υλικά ξεκινώντας από την φέτα.
3
Κλείνουμε καλά και τοποθετούμε τον φάκελο στην τοστιέρα.
4
Ελέγχουμε αν έχει μαλακώσει το τυρί, τα λαχανικά και βγάζουμε.
5
Προαιρετικά σερβίρουμε με φέτες από ψωμί που έχουμε ραντίσει με ελαιόλαδο και τις έχουμε φρυγανίσει.