Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Όταν δεν έχω χρόνο κάνω πάντα αυτή την συνταγή. Φαγητό και γλυκό μέσα σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
1 ψωμί
5 αυγά
1 γιαούρτι στραγγιστό
Ψητή Πιπεριά (foodaholics.shop)
Gianduia με στέβια
χωρίς ζάχαρη (foodaholics.shop)
Ρίγανη (foodaholics.shop)
Οδηγίες
1
Κόβουμε ένα μπαγιάτηκο ψωμί σε φέτες.
2
Αναμειγνύουμε τα αυγά με το γιαούρτι.
3
Αν το μείγμα μας είναι αρκετά παχύτο το αραιώνουμε με λίγο γάλα.
4
Βουτάμε τις φέτες στον χυλό και τις τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
5
Τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
6
Μπορούμε να τις κάνουμε αλμυρές με φέτα, ντοματίνια, ελαιόλαδο, ρίγανη ή ψητές πιπεριές, τυρί κρέμα και φέτα.
7
Για όσους απόφεύγουν την ζάχαρη μπορούν να τις αλήψουν με Gianduia με στέβια, χωρίς ζάχαρη και να πασπαλίζουν λίγα καβουρδισμένα φουντούκια.
8
Οι πιο παραδοσιακοί μπορούν να βάλουν μέλι, καρύδια και κανέλα.