Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Πατατοκροκέτες
mitsa
Υλικά
Μπέικον
Πατάτες
Κίτρινο τριμμένο τυρί
Κρεμμύδι
Αυγό
Μαϊντανό
Ρίγανη
Μπέικιν
Μουστάρδα
Χυμό λεμονιού
Ελαιόλαδο
Οδηγίες
1
Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τον τρίφτη.
2
Στις πατάτες προσθέτουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μαϊντανό, την γραβιέρα, το αλάτι, την ρίγανη, τα αυγά, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
3
Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε λίγο μπέικιν και να το σβήσουμε (να ρίξουμε από πάνω του) με χυμό λεμονιού.
4
Σοτάρουμε τα κομμάτια μπέικον και τα βάζουμε στο μείγμα μαζί με την μουστάρδα.
5
Ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, να σφίξει.
6
Όταν είναι έτοιμο το πλάθουμε σε μπαλάκια και τα περνάμε από αλεύρι, χτυπημένο αυγό και τριμμένο ψωμί.
7
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι που να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.