Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Αλμυρό κέικ σε λίγα λεπτά

mitsa

Υλικά

  • 300 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • 1 μπέικιν

  • 2 αυγά

  • 180 ml γάλα

  • 100 ml λάδι

  • 200 γρ κασέρι

  • 200 γρ γαλοπούλα

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Ρίγανη-Θυμάρι

Οδηγίες

1
Δουλεύουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν, το γάλα, το λάδι και τα αυγά.
2
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και ανακατεύουμε.
3
Κόβουμε σε κυβάκια το κασέρι ή κίτρινο τυρί και την γαλοπούλα.
4
Τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
5
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά φόρμα για κέικ.
6
Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι που να πάρει χρώμα.
7
Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
8
Σερβίρουμε προαιρετικά με γιαούρτι και ντοματίνια.