Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Αλμυρό κέικ σε λίγα λεπτά
mitsa
Υλικά
300 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
1 μπέικιν
2 αυγά
180 ml γάλα
100 ml λάδι
200 γρ κασέρι
200 γρ γαλοπούλα
Αλάτι-Πιπέρι
Ρίγανη-Θυμάρι
Οδηγίες
1
Δουλεύουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν, το γάλα, το λάδι και τα αυγά.
2
Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και ανακατεύουμε.
3
Κόβουμε σε κυβάκια το κασέρι ή κίτρινο τυρί και την γαλοπούλα.
4
Τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.
5
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά φόρμα για κέικ.
6
Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι που να πάρει χρώμα.
7
Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
8
Σερβίρουμε προαιρετικά με γιαούρτι και ντοματίνια.