Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΖύμες

Αν δοκιμάσετε αυτές τις φλογέρες δεν θα ξαναπάρετε από τον φούρνο (με λίγα υλικά)

1 Mins read

Αν δοκιμάσετε αυτές τις φλογέρες δεν θα ξαναπάρετε από τον φούρνο (με λίγα υλικά)

mitsa

Υλικά

  • 6 φέτες μπέικον

  • 300 γρ ανθότυρο

  • 200 γρ τυρί κρέμα

  • 50 γρ σιμιγδάλι ψιλό

  • 2 φύλλα σφολιάτας (500 γρ)

  • Σουσάμι

Οδηγίες

1
Κόβουμε το μπέικον σε κομμάτια.
2
Αναμειγνύουμε το ανθότυρο ή την μυζήθρα με το τυρί κρέμα, το σιμιγδάλι και το μπέικον (αν χριαστεί βάζουμε και λίγο αλάτι).
3
Τρυπάμε την σφολιάτα με την βοήθεια από ένα πιρούνι.
4
Εμείς χωρίσαμε το κάθε φύλλο σε 3 κομμάτια.
5
Απλώνουμε γέμιση στην μία πλευρά, διπλώνουμε τις άκρες προς τα μέσα και τυλίγουμε σε ρολό.
6
Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
7
Προαιρετικά ραντίζουμε με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
8
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.