Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Χοιρινό κότσι, μαλακό σαν λουκούμι

mitsa

Υλικά

  • 4 κότσια

  • 1 λίτρο μπύρα

  • 3-4 κουταλιές μέλι

  • 1 κρεμμύδι

  • Πολύχρωμες πιπεριές

  • Πάπρικα-Ρίγανη

  • Αλάτι-Πιπέρι

  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το μέλι με την μπύρα.
2
Βάζουμε το κρέας, σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.
3
Την επόμενη μέρα τοποθετούμε το κρέας σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
4
Προσθέτουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη, την μαρινάδα και ελαιόλαδο.
5
Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζουμε με το καπάκι.
6
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2,5-3 ώρες.
7
Σερβίρουμε μαζί με σάλτσα.