Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε την μαγιά με την ζάχαρη, λίγο χλιαρό γάλα και μία κουταλιά αλεύρι.
  2. Αφήνουμε για 10 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά, προσθέτουμε το σπορέλαιο και το υπόλοιπο γάλα.
  3. Τέλος ενσωματώνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  4. Την πλάθουμε πολλή καλά και αλείφουμε το σκεύος με λίγο σπορέλαιο.
  5. Τοποθετούμε την ζύμη, την σκεπάζουμε με πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε φύλλο σε λαδωμένη επιφάνεια.
  7. Αναμειγνύουμε το τυρί με τους κρόκους και τα απλώνουμε στο φύλλο.
  8. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε σάλτσα ντομάτας (χωρίς πολλά υγρά) ή πατέ κόκκινης πιπεριάς.
  9. Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε ρολάκια με πάχος όσο 2 δάχτυλα.
  10. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί δίνοντας τριγωνικό σχήμα.
  11. Αλείφουμε με αυγό και προαιρετικά στολίζουμε με σουσάμι.
  12. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.