Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το αλεύρι με την φαρίνα, το αλάτι, το ελαιόλαδο και το ξίδι.
  2. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά νερό μέχρι που να γίνει ζύμη.
  3. Λαδώνουμε ελαφρώς το σκεύος, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
  4. Την χωρίζουμε σε 12 μπαλάκια και τα ανοίγουμε φύλλα σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια.
  5. Ενώνουμε τις δύο άκρες στο κέντρο και τοποθετούμε τριμμένο κίτρινο τυρί.
  6. Διπλώνουμε σε φακελάκι και τα βάζουμε σε κρεπιέρα ή αντικολλητικό τηγάνι που έχουμε αλείψει λίγο σπορέλαιο.
  7. Όταν πάρουν χρώμα από την μία πλευρά τα γυρίζουμε από την άλλη.
  8. Είναι έτοιμα όταν έχουν πάρει χρώμα και έχουν φουσκώσει.