Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε στο γάλα, το αλεύρι, το νισεστέ και το κακάο.
  2. Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  4. Παίρνουμε ένα πτι μπερ και απλώνουμε ζεστή κρέμα.
  5. Καλύπτουμε με ένα πτι μπερ σοκολάτας και απλώνουμε κρέμα.
  6. Βάζουμε ακόμα ένα πτι μπερ και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
  7. Τοποθετούμε την στοίβα σε αντικολλητικό χαρτί και επαναλαμβάνουμε.
  8. Όταν τελειώσουν τα μπισκότα καλύπτουμε το γλυκό μας με την κρέμα.
  9. Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και προαιρετικά διακοσμούμε με φέτες από μπανάνα και λίγη κρέμα που έχουμε κρατήσει.