Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μισό αλεύρι, το αλάτι και δουλεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  4. Την λαδώνουμε, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 30 λεπτά να φουσκώσει.
  5. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε με τα χέρια μας σε ταψί 40×34 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  6. Τοποθετούμε τα υλικά της επιλογής μας.
  7. Εμείς βάλαμε σάλτσα ντομάτας, ρίγανη, κίτρινο τυρί, καπνιστή γαλοπούλα, φρέσκα μανιτάρια, πολύχρωμε πιπεριές, κίτρινο τυρί και μπέικον.
  8. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα από κάτω η πίτσα.