Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος σε σαντιγί.
- Την μία την αρωματίζουμε με τις βανίλιες και στην άλλη ενσωματώνουμε την λιωμένη σοκολάτα.
- Βουτάμε τα πτι μπερ σοκολάτας σε γάλα και κάνουμε μία στρώση σε φόρμα 30×20 εκατοστά.
- Απλώνουμε ομοιόμορφα την μους σοκολάτας και από πάνω κάνουμε μία στρώση από κλασικά πτι μπερ που έχουμε μουσκέψει σε γάλα.
- Απλώνουμε την σαντιγί με άρωμα βανίλια και βάζουμε στο ψυγείο.
- Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών και το αφήνουμε να κρυώσει.
- Τοποθετούμε κομμένα κεράσια στο γλυκό και από πάνω βάζουμε με προσοχή το ζελέ.
- Σερβίρουμε όταν το ζελέ σταθεροποιηθεί.
Πρόσφατα σχόλια