Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Χτυπάμε τις κρέμες γάλακτος σε σαντιγί.
  2. Την μία την αρωματίζουμε με τις βανίλιες και στην άλλη ενσωματώνουμε την λιωμένη σοκολάτα.
  3. Βουτάμε τα πτι μπερ σοκολάτας σε γάλα και κάνουμε μία στρώση σε φόρμα 30×20 εκατοστά.
  4. Απλώνουμε ομοιόμορφα την μους σοκολάτας και από πάνω κάνουμε μία στρώση από κλασικά πτι μπερ που έχουμε μουσκέψει σε γάλα.
  5. Απλώνουμε την σαντιγί με άρωμα βανίλια και βάζουμε στο ψυγείο.
  6. Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών και το αφήνουμε να κρυώσει.
  7. Τοποθετούμε κομμένα κεράσια στο γλυκό και από πάνω βάζουμε με προσοχή το ζελέ.
  8. Σερβίρουμε όταν το ζελέ σταθεροποιηθεί.