Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΓλυκάΚρέμες

Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο και χωρίς μίξερ

1 Mins read

Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο και χωρίς μίξερ

mitsa

Υλικά

  • 3 αυγά

  • 100 γρ ζάχαρη

  • 1 ζαχαρούχο γάλα

  • 100 γρ βούτυρο

  • 700 ml γάλα

  • 200 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • 2 βανίλιες

Οδηγίες

1
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
2
Ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα.
3
Βάζουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύουμε καλά.
4
Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, τις βανίλιες και δουλεύουμε.
5
Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 35×23 εκατοστά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι που να ροδίσει.
6
Προαιρετικά σερβίρουμε με κανέλα.