Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Τρίχρωμα σοκολατάκια με ινδοκάρυδο

mitsa

Υλικά

  • 170 γρ καρύδα τριμμένη

  • 200 γρ ζαχαρούχο γάλα

  • 170 γρ καρύδα τριμμένη

  • 200 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο

  • 170 γρ καρύδα τριμμένη

  • 200 γρ καραμελωμένο ζαχαρούχο

  • 1 κουταλιά κακάο

  • 150 γρ σοκολάτα

Οδηγίες

1
Αναμειγνύουμε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα.
2
Δουλεύουμε πολλή καλά να ομογενοποιηθεί.
3
Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και τις άλλες δύο γεύσεις.
4
Τα αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
5
Από το κάθε μείγμα κάνουμε δύο μπαστούνια.
6
Τα τοποθετούμε σε τριγωνικό σχήμα και καλύπτουμε με την λιωμένη σοκολάτα.