Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Αναμειγνύουμε το ινδοκάρυδο με το ζαχαρούχο γάλα.
  2. Δουλεύουμε πολλή καλά να ομογενοποιηθεί.
  3. Με τον ίδιο τρόπο κάνουμε και τις άλλες δύο γεύσεις.
  4. Τα αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο.
  5. Από το κάθε μείγμα κάνουμε δύο μπαστούνια.
  6. Τα τοποθετούμε σε τριγωνικό σχήμα και καλύπτουμε με την λιωμένη σοκολάτα.