Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
ΑλμυράΠίτες

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, εύκολα στο τηγάνι (χωρίς φούρνο)

1 Mins read

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, εύκολα στο τηγάνι (χωρίς φούρνο)

mitsa

Υλικά

  • 3 κολοκυθάκια

  • Αλάτι

  • Μαϊντανό

  • Δυόσμος

  • 2 αυγά

  • 50 ml ελαιόλαδο

  • Πιπέρι

  • Ρίγανη (foodaholics.shop)

  • Άνηθος

  • 200 γρ αλεύρι γ.ο.χ.

  • 10 γρ μπέικιν

  • 200 γρ φέτα

Οδηγίες

1
Καθαρίζουμε και περνάμε από τον χοντρό τρίφτη τα κολοκυθάκια.
2
Προσθέτουμελίγο αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά.
3
Τα στραγγίζουμε καλά και ενσωματώνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
4
Βάζουμε όση ποσότητα θέλουμε από τα μυρωδικά.
5
Σε καυτό ελαιόλαδο απλώνουμε το μείγμα, σκεπαζόυμε με καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμιλή φωτιά μέχρι που να ροδίσει.
6
Όταν είναι έτοιμη την γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και συνεχείζουμε το μαγείρεμα.
7
Όταν πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές σερβίρουμε.