Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, εύκολα στο τηγάνι (χωρίς φούρνο)
mitsa
Υλικά
3 κολοκυθάκια
Αλάτι
Μαϊντανό
Δυόσμος
2 αυγά
50 ml ελαιόλαδο
Πιπέρι
Ρίγανη (foodaholics.shop)
Άνηθος
200 γρ αλεύρι γ.ο.χ.
10 γρ μπέικιν
200 γρ φέτα
Οδηγίες
1
Καθαρίζουμε και περνάμε από τον χοντρό τρίφτη τα κολοκυθάκια.
2
Προσθέτουμελίγο αλάτι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά.
3
Τα στραγγίζουμε καλά και ενσωματώνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
4
Βάζουμε όση ποσότητα θέλουμε από τα μυρωδικά.
5
Σε καυτό ελαιόλαδο απλώνουμε το μείγμα, σκεπαζόυμε με καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμιλή φωτιά μέχρι που να ροδίσει.
6
Όταν είναι έτοιμη την γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και συνεχείζουμε το μαγείρεμα.
7
Όταν πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές σερβίρουμε.