Από το 1922 υπάρχει στην Νέα Ιωνία Βόλου το όνομα μας σαν κρεοπωλείο Δεβριάδης. Ως γνώστες λοιπόν του κρέατος, παρασκευάζουμε λουκάνικα από κρέατα ποιότητας αφού έχουμε τη δυνατότητα λόγω του κρεοπωλείου μας να τα επεξεργαζόμαστε  από την πρώτη στιγμή, διαλέγοντάς τα εμείς οι ίδιοι. Κάνουμε τη διαφορά επειδή δε χρησιμοποιούμε καθόλου συντηρητικά, ούτε πρόσθετα. Αυτό σημαίνει ότι τα κρέατα που χρησιμοποιούνται για τα λουκάνικά μας, είναι πρώτης ποιότητας και γι’ αυτό έχουμε πετύχει εξαιρετική υφή, απίθανες γεύσεις , υψηλούς πρωτεϊνικούς δείκτες και γενικά μια σειρά από εξαιρετικά λουκάνικα. Επίσης τα έντερα που χρησιμοποιούμε είναι ζωικά και όχι τεχνητά.

Τα 5 είδη που έχουμε μέχρι στιγμής

1)λουκάνικο ανάμικτο(χοιρινό-μοσχάρι) με πράσο

2)λουκάνικο ανάμικτο (χοιρινό-μοσχάρι-πρόβειο) με κρεμμύδι

3)λουκάνικο 100% πρόβειο (σε φυσικό πρόβειο έντερο)

4)λουκάνικο 100% αρνίσιο

5) σαλάμι από χοιρινό κρέας.

Η σελίδα μας στο fb Δεβριάδης κρέατα το σαιτ μας www.devriadis.gr και τα σημεία πώλησης:

ΑΘΗΝΑ

  • Παντοπωλείον πανδαισία στην Αγ. Παρασκευή Αττικής στην οδό Αγ. Ιωάννου 41
  • Bonna Terra στην οδό Τατοϊου 125 Κηφισιά
  • Super market Θανόπουλος και στα 3 καταστήματα Ελαιών 38 Νέα Κηφισιά, Ανδριανού & Δραγούμη 6 Κηφισιά και Χαρ. Τρικούπη 164 Ερυθραία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  • Το παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης στην οδό Κομνηνών 12
  • Με το ζύγι στην οδό Ελπίδος 10 (Πολίχνη)

ΛΑΡΙΣΑ

Η Τσελιγκοπούλα στην οδό Παναγούλη 85

ΒΟΛΟΣ

  • Στην οδό Κασσαβέτη 169 στο μάρκετ του κου Κόταλη Ιωάννη
  • Στα καταστήματα φρουτόραμα του κου Γουγκουλιά Κολοκοτρώνη 24, Ανθ. Γαζή με Κοραή και Κύπρου με Γ.Δήμου
  • Ελληνικά μάρκετ στην Ελ. Βενιζέλου 235(πάνω από τον περιφερειακό)

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε καυτό αλατισμένο νερό βάση των οδηγιών.
  2. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σε λεπτές φέτες τις πολύχρωμες πιπεριές.
  3. Κόβουμε σε ροδέλες τα αρνίσια λουκάνικα Δεβριάδης χωρίς συντηρητικά που παρασκευάζονται από αρνάκι γάλακτος.
  4. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα είδη λουκάνικου Δεβριάδης.
  5. Σε λίγο καυτό ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το λουκάνικο.
  6. Όταν ροδίσει το αφαιρούμε και στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και ολόκληρο το σκόρδο.
  7. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να μαλακώσουν.
  8. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
  9. Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα μακαρόνια, τα λουκάνικα και το γαλοτύρι ή το γιαούρτι.
  10. Ανακατεύουμε καλά να δέσει, δοκιμάζουμε και αλατοπιπερώνουμε.