Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.
  2. Κόβουμε τις βρασμένες πατάτες, προσθέτουμε αλάτι και με την βοήθεια ενός πιρουνιού τις λιώνουμε.
  3. Βάζουμε το πιπέρι, το κρύο κρεμμύδι, την καπνιστή πάπρικα, την ρίγανη και ανακατεύουμε.
  4. Αλείφουμε όλη την επιφάνεια του φύλλου με σπορέλαιο και το διπλώνουμε στην μέση.
  5. Διπλώνουμε ξανά στην μέση και απλώνουμε κατά μήκος μείγμα πατάτας.
  6. Ενώνουμε τις άκρες και σφραγίζουμε.
  7. Γυρίζουμε τις άκρες και δίνουμε το σχήμα σαλιγκαριού.
  8. Τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τα αλείφουμε με σπορέλαιο.
  9. Με τα χέρια μας τα ραντίζουμε με νερό και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.