Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε το γάλα να βράσει μαζί με το νερό, λίγο αλάτι και το βούτυρο.
  2. Όταν πάρει θερμοκρασία προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε.
  3. Από την στιγμή που θα γίνει ζύμη ανακατεύουμε για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά να χάσει την υγρασία της.
  4. Την αφήνουμε για 10 λεπτά να ξεκουραστεί και με την βοήθεια του μίξερ ενσωματώνουμε ένα ένα τα αυγά.
  5. Μοιράζουμε την ζύμη σε 2 φόρμες των 26 cm με αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίζουμε αμύγδαλα.
  6. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.
  7. Βάζουμε το μισό γάλα να βράσει μαζί με την ζάχαρη.
  8. Στο υπόλοιπο ενσωματώνουμε τα αυγά, το νισεστέ και τις βανίλιες.
  9. Όταν αρχίσει να βράζει ενώνουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να γίνει κρέμα.
  10. Με το μίξερ χτυπάμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου να αφρατέψει και ενσωματώνουμε την χλιαρή κρέμα.
  11. Περιμετρικά από την φόρμα βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε την κρέμα.
  12. Σκεπάζουμε με την άλλη βάση Σου και βάζουμε για τουλάχιστον 6 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.