Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr  και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂

Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉

Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε την ζάχαρη να βράσει μαζί με το νερό για 5 λεπτά.
  2. Αρωματίζουμε με τις βανίλιες και τον χυμό από το λεμόνι.
  3. Αναμειγνύουμε το σιμιγδάλι με την ζάχαρη.
  4. Προσθέτουμε την μαστίχα που έχουμε διαλύσει μαζί με λίγη ζάχαρη, το νερό και ανακατεύουμε καλά.
  5. Το απλώνουμε σε καλά λαδωμένο ταψί 38×28 εκατοστών.
  6. Χαράζουμε κομμάτια και στο κέντρο από κάθε κομμάτι βάζουμε ένα ασπρισμένο αμύγδαλο.
  7. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  8. Όσο το γλυκό είναι καυτό σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
  9. Σερβίρουμε τουλάχιστον μετά από 6 ώρες.