Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε μία λακούβα.
  2. Ρίχνουμε το νερό, αρκετό αλάτι, το ξύδι και ανακατεύουμε.
  3. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνουν ζύμη.
  4. Το χωρίζουμε σε δύο μέρη και τα ανοίγουμε σε φύλλα σε αλευρωμένη επιφάνεια.
  5. Απλώνουμε λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη και τα τυλίγουμε όπως σας δείχνουμε.
  6. Τα βάζουμε σε αλευρωμένα πιάτα και τα αφήνουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο.
  7. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για την γέμιση.
  8. Σε αλευρωμένη επιφάνεια τα ανοίγουμε τα ζυμάρια σε φύλλα.
  9. Τοποθετούμε το ένα φύλλα σε λαδωμένο ταψί 36 εκατοστών και αλείφουμε λιωμένο βούτυρο.
  10. Απλώνουμε την γέμιση και καλύπτουμε με το άλλο φύλλο.
  11. Βουτυρώνουμε ελαφρώς.
  12. Προαιρετικά βάζουμε φέτα περιμετρικά και διπλώνουμε τις άκρες.
  13. Βουτυρώνουμε και κόβουμε σε κομμάτια.
  14. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει.