Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! 🙂
Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! 😉
Οδηγίες
0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν- Σε ένα μπολ βάζουμε περίπου 500 γρ αλεύρι, την μαγιά, την ζάχαρη, το χλιαρό νερό, το χλιαρό γάλα και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε τα αυγά και το λιωμένο βούτυρο.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι, λίγο αλάτι και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
- Η ζύμη μας πρέπει να είναι κολλώδες.
- Την λαδώνουμε καλά, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε μπαλάκια.
- Τα ανοίγουμε σε φύλλα με τα χέρια μας σε λαδωμένη επιφάνεια.
- Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε σπασμένη φέτα, να τυλίξουμε και να τα πατήσουμε σε πιτάκια.
- Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, σε μέτρια φωτιά.
- Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Μπορούμε να τα σερβίρουμε με μέλι, κανέλα και καρύδια.
Πρόσφατα σχόλια