Banner top siteBanner top site mobile
Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες

Τρυφερά μοσχαρίσια φιλετάκια

mitsa

Υλικά

  • 5-6 μοσχαρίσια φιλέτα

  • 2 ντομάτες

  • 1 κρεμμύδι

  • 3 σκελίδες σκόρδο

  • 1 πιπεριά

  • 250 ml μπύρα

  • 200 ml σάλτσα

  • 1 κουταλάκι αλάτι

  • 3 κουταλιές κέτσαπ

  • 1 κουταλιά μουστάρδα

  • Θυμάρι-Ρίγανη

  • Μαϊντανό

  • 200 ml νερό

  • Ελαιόλαδο

Οδηγίες

1
Σε ένα μπολ βάζουμε τα φιλετάκια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, μουστάρδα, κέτσαπ, μπύρα και ανακατεύουμε καλά.
2
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
3
Κόβουμε τα λαχανικά μας και σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι σοτάρουμε τα φιλετάκια.
4
Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε και στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
5
Όταν τα κρεμμύδια ροδίσουν προσθέτουμε τις ντομάτες, την πιπεριά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν.
6
Στην κατσαρόλα τοποθετούμε τα φιλετάκια, από πάνω τα λαχανικά, την μαρινάδα που έχει περισσέψει, την σάλτσα ντομάτας, λίγο μαϊντανό και το νερό.
7
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να μαλακώσει το κρέας.