Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Σε ένα μπολ βάζουμε τα φιλετάκια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, μουστάρδα, κέτσαπ, μπύρα και ανακατεύουμε καλά.
  2. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
  3. Κόβουμε τα λαχανικά μας και σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι σοτάρουμε τα φιλετάκια.
  4. Όταν πάρουν χρώμα τα βγάζουμε και στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
  5. Όταν τα κρεμμύδια ροδίσουν προσθέτουμε τις ντομάτες, την πιπεριά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν.
  6. Στην κατσαρόλα τοποθετούμε τα φιλετάκια, από πάνω τα λαχανικά, την μαρινάδα που έχει περισσέψει, την σάλτσα ντομάτας, λίγο μαϊντανό και το νερό.
  7. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να μαλακώσει το κρέας.