Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες
Υγιεινή τυρόπιτα του λεπτού, χωρίς ζύμωμα
mitsa
Υλικά
100 γρ βρώμη
2 αυγά
50 ml γάλα
Πιπέρι
Δυόσμος
100 γρ φέτα
1 πιπεριά
Ρίγανη
2 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
100 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Σουσάμι
Μέλι
Οδηγίες
1
Πρόταση 1
2
Αλέθουμε την βρώμη στο μούλτι.
3
Αναμειγνύουμε τα αυγάμε το γάλα.
4
Βάζουμε πιπέρι, δυόσμο ξηρό ή φρέσκο, σπασμένη φέτα, την βρώμα και ανακατεύουμε.
5
Αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να δέσει το μείγμα.
6
Πρόταση 2
7
Κόβουμε μία πιπερία σε φέτες.
8
Αναμειγνύουμε τα αυγάμε το γάλα.
9
Βάζουμε πιπέρι, σπασμένη φέτα, ρίγανη, σάλτσα ντομάτας, την πιπεριά, το αλεύρι και ανακατεύουμε.
10
Απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί, δίνουμε το σχήμα της τοστιέρας μας και κλείνουμε σαν φάκελό.
11
Ψήνουμε στην τοστίρα μέχρι να ροδίσει.
12
Την ίδια διαδικασία ακόλουθούμε και με το μείγμα βρώμης, αλλά μπορούμε να βάλουμε σουσάμι στην λαδόκολλα πρν ρίξουμε το μείγμα.
13
Προαιρετικά σερβίρουμε την τυρόπιτα βρωμης με λίγο μέλι.