Οδηγίες

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
  1. Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών που υπάρχουν στην συσκευασία.
  2. Βουτάμε τα σαβουαγιάρ στο σιρόπι από τις κομπόστες ανανά και τα στρώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  3. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
  4. Χτυπάμε 200 ml κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ενσωματώνουμε την χλιαρή σοκολάτα.
  5. Στρώνουμε την μους πάνω από τα σαβουαγιάρ.
  6. Χτυπάμε 200 ml κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ενσωματώνουμε γιαούρτι, την άχνη ζάχαρη και τις βανίλιες.
  7. Κόβουμε τον ανανά από την μία κομπόστα σε κομμάτια, τα βάζουμε στην κρέμα και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
  8. Απλώνουμε την κρέμα στο γλυκό μας.
  9. Τοποθετούμε τον υπόλοιπο ανανά και προαιρετικά μερικά μαρασκίνο.
  10. Βάζουμε με προσοχή το κρύο ζελέ και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.